jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHÅLLNING | januari 22, 2021

JD x WillNE: Don’t Crack

Vi har STORA nyheter på ingång…

För att kicka igång 2021 ordentligt, så har vi teamat ihop oss med den roliga, brittiska youtubern WillNE (@willne). Han joinar Anthony Joshua som JD:s nya ambassadör. Du kan förvänta dig att något riktigt bra är på gång.
 
Vi har nämligen en mängd av intressant innehåll för just DIG, över de närmaste veckorna. En serie som innehåller komedi, sneakers och mycket mer… Så se till att tune in för att se WillNE tillsammans med flera speciella gäster!

Först ut är avsnittet Don’t Crack som precis kommit ut på vår YouTube-kanal.

WillNE, Youtube

Don’t Crack

Det finns endast en regel, och det är att den som skrattar först förlorar. I varje avsnitt kommer WillNE att gästas av två personer som ska utmana varandra i tre ronder.

När de skrattar kommer en ingrediens att läggas i en mixer framför dem. Och vi pratar inte om några goda bakingredienser här. Nej, denna lista av ingredienser kommer att bestå av bland annat, sardiner, vitlökscreme och mycket mer.

Stephen Tries, Specs Gonzales, WillNE, YouTube, Don't Crack

Se avsnitt 1

I det första avsnittet gästas WillNE av Stephen Tries och Specs Gonzales. Vem har de bästa skämten och vem kommer att få smaka på en losersmoothie?! Se hela avsnittet nu!

För att var säker på att inte missa något utav detta så är det bara för dig att prenumerera på vår YouTube-kanal @jdsports! Stay tuned inför nästa avsnitt av Don’t Crack, och även andra serier som frontas utav vår nya ambassadör WillNE!

More Articles Like This

UNDERHÅLLNING | februari 13, 2023

Vad är CrossFit?

Next Article