jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHÅLLNING | maj 20, 2021

En guide till JD-appen

Du har väl inte missat att vi har en app? JD-appen är perfekt att ha om du ofta är på språng, inte har tillgång till en dator eller är ute i naturen och inte kan hålla dig från att kolla in sneakers. 😉

Visste du inte om den? Vilken tur att du kikade hit! Fortsätt läs så ska vi gå igenom allt du behöver veta så att du inte går miste om fler av våra nyheter och erbjudanden.

Ladda ner appen

Detta är då A och O så det ska vi börja med. Du kan ladda ner appen via länken här.

När appen har installerats är det bara att öppna upp den! Ett tips är att godkänna våra notiser. På så sätt är du först med att få reda om de senaste lanseringarna, exklusiva tävlingar och mycket mer…

Men tillbaka till själva appen. Det första du möts av är vår startsida, det är samma som du ser om du är inne på en dator. Denna uppdateras regelbundet med allt det senaste och viktigaste du behöver veta. Låt oss gå igenom alla våra smarta funktioner!

JD appen

Sökfunktionen

Överst i appen hittar du en sökfunktion – där kan man söka på olika varumärken, klädesplagg, sneakers eller om du har ett specifikt produktnummer som du kanske hittat på vår instagram. När du skriver in det, tar appen dig direkt dit du vill komma!

Och visste du också? Att på de flesta sneakers kan du kolla från alla vinklar i ett 360-gradigt visningsläge. Perfekt för dig som inte har möjlighet att åka in till en av våra fysiska butiker.

Shoppingfunktionen

Kikar du lite länge ner i appen så ser du en meny med olika alternativ. Vi börjar med den som heter ’Shoppa’.

Där hittar du alla våra produkter vi har i vårt sortiment, uppdelat i olika kategorier. Så att du som kund enkelt och smidigt kan kolla runt på produkter som passar dig.

JD appen

Butiksfunktionen

På knappen ’Butiker’ kan du hitta vart din närmaste butik finns. Just nu har vi tre butiker, och alla är lokaliserade i Stockholm.

JD appen

Önskelista

På knappen ’Önskelista’ hittar du din personliga lista, där kan du lägga in produkter som du gillar och kanske vill köpa i framtiden. Det är även ett perfekt alternativ att använda sig utav inför en födelsedag eller högtid när du önskar dig något speciellt från någon annan.

Det enda du behöver göra är att gå in på valfri produkt och klicka på alternativet ’Spara i önskelista’.

JD appen

Mitt konto

På den sista knappen ’Mitt konto’ kan du skapa dig ditt egna, personliga konto som är supersmidigt att ha om du vill beställa något. Det enda du behöver är en giltig e-mailadress och en svensk bostadsaddress och du är good-to-go!

JD appen

Förmånerna med JD-appen

Förutom alla våra smarta funktioner så kommer även appen med en hel del oemotståndliga förmåner. Bara du laddar ner appen så blir du på en gång, och helt kostnadsfritt medlem i JDX. Detta är vår exklusiva kundklubb!

Som en exklusiv medlem i JDX så är du först med att få veta om nya lanseringar, exklusiva utlottningar och tävlingar.

Bra va? Ladda ner den nu på en gång här!

More Articles Like This

UNDERHÅLLNING | februari 13, 2023

Vad är CrossFit?

Next Article