jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | maj 21, 2021

Exklusiv Raffle: Nike Dunk

Har du inte haffat ett par Nike Dunk än?! Nu är din chans här! Nästa vecka, den 25 maj 2021, släpps Nike Dunk i två nya färgkombinationer som är redo för våren. De kommer dessutom i storlekar både för herr och dam!

Vill du veta hur du får tag på ett par? Fortsätt då att läsa.

Eftersom Dunk alltid säljer slut mer eller mindre direkt, ser vi till att du slipper stressen med att köpa ett par på lanseringsdagen! Vi ger våra JDX-medlemmar chansen att reservera ett par innan lanseringen genom att delta i vår exklusiva raffle.

Nike Dunk raffle

Vårfräsch

Sedan Nike Dunk gjorde comeback i februari har vi sett flera av de ursprungliga collegedesignerna komma tillbaka i starka colour block-stilar. Denna gång har Nike tagit färgerna till en helt ny nivå med två modeller som är inspirerade av påsk och vår.

Skorna har en ovandel i exklusivt läder och med en bas i antingen svart eller vitt. Dessutom har de multifärgade detaljer och de vilar på en mjuk mellansula i skum som ger lätt, fjädrande stötabsorbering. Modellerna behåller även Peter Moores ursprungliga silhuett och på sidan sitter den ikoniska Swoosh-loggan.

Nike Dunk raffle

Reservera nu

Denna online-raffle, som är exklusiv för JDX-medlemmar, ger dig chansen att reservera Black/Easter för herr och White/Easter för dam innan lanseringsdagen. Låter det intressant? Läs mer här.

Deltagare måste vara anmälda till rafflen senast klockan 11.59, den 24 maj 2021. Villkor gäller.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article