jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | juni 9, 2021

Trendigt just nu: Crocs

Det är officiellt – Crocs är så trendiga just nu! De har burits av stora stjärnor som Justin Bieber och Ariana Grande, samtidigt som de har tagit över både Instagram och TikTok. Dessa skor är verkligen på kartan denna säsong!

De har kallats för årets sko 2021 och är verkligen looken du måste fixa NU om du inte redan har gjort det. Är du inte övertygad om att Crocs är din grej? Låt oss visa dig hur du reppar dem på bästa sätt!

Crocs

Crocs comeback

Crocs har funnits på marknaden under ett rätt bra tag nu – de första skorna lanserades redan år 2002. Under nästan 20 år har ordet ”Crocs” möts med delade åsikter, men 2021 har verkligen sett dessa skors stora potential.

Detta varumärke utvecklas konstant, säsong efter säsong, med nya stilar, färger, begränsade editions och stora samarbeten med namn som Post Malone. I samband med att varumärket har utvecklats, har även folks åsikter kring Crocs snabbt ändrats – från att ha setts som en bekväm arbetssko till ett måste för nästa Instagram-outfit.

Dessutom är komfort en prioritet för många just nu. Därför är Crocs comeback verkligen rätt i tiden. Sorry not sorry! Det är den ultimata skon för allt från chilla dagar på landet till häng på stan med kompisgänget. Maximal komfort är garanterat!

Crocs

Hur du matchar dem

Är du osäker på hur du ska matcha dessa ikoner? Ta fram anteckningsblocket! Trots att dessa skor passar till precis allt, har vi listat några tips på hur du stajlar ditt par på bästa sätt.

Tjejer, Crocs är er go-to-sko i sommar – för allt från chill hemma till en dag out and about, i ett par ljusa jeans. Välj en färg som matchar din mjukisdress eller fixa ett par med stark kontrast som sticker ut från mängden. Oavsett om du ska på semester eller stannar hemma i sommar är dessa dina BFF för stranden. Detta är den perfekta skon för allt från kjolar till mjukisbyxor.

För killarna fixar Crocs stilen för allt från soffadagar till stadsdejter. Matcha dem med strumpor och kliv ut i din bästa T-shirt- och shortskombo när vädret tillåter. Eller keep it casual med träningsbyxor eller en träningsoverall. Kom ihåg – comfort is key!

Behöver du ett par Crocs? Spana in hela kollektionen här!

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article