jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | oktober 6, 2021

Exklusiv raffle: Nike Dunk

Nike Dunk gör comeback från 80-talet och lanseringarna av skon fortsätter i stadig takt. Nike har meddelat att en herrmodell av Dunk Low kommer landa i två OG-inspirerade colourways nu på måndag, den 11 oktober 2021. 

Dunk säljer ofta slut i samband med lanseringen och vi ger därför våra JDX-medlemmar chansen att reservera ett par i vår exklusiva raffle!

Vill du säkra ditt par? Läs vidare för mer information om hur du deltar ⬇️

Nike Dunk Low Midas

En sann basketikon

Dunk skapades för basketplanen men blev snabbt en älskad streetikon, delvis tack vare den välkända designen från -85. Vid det kommande släppet får vi ta del av Dunk Low i två nya colourways: ‘Goldenrod’ och ‘Midas Gold’. Båda designerna är inspirerade av Nikes OG-färger och sportar iögonfallande colour-blocks som sätter retrovibe på outfiten. 

Skorna har en exklusiv läderovandel, ventilerande perforering och klassisk snörning. De vilar på en mjuk mellansula, och har som alltid Nike-profilering och den legendariska Swoosh-loggan på sidorna.

Två bilder på Nike Dunk Low Goldenrod och Midas Gold som står lutade mot en stentrappa

Delta nu

Rafflen är exklusiv för JDX-medlemmar och ger dig chansen att reservera ett par innan lanseringsdagen. Vill du reppa ett par och flexa en ikonisk look? Läs mer här om hur du går tillväga.

Deltagare måste vara anmälda till rafflen senast klockan 08.00 den 8 oktober 2021. Villkor gäller.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article