Exklusiv Raffle: Nike Dunk

Behöver du ett par Nike Dunk? Vi fixar det! Nike har officiellt avslöjat att nästa Dunk kommer att släppas fredag den 28 maj 2021, i inte en eller två, utan hela tre nya färger. Dessutom kommer de i storlekar för herr, dam och juniorer.

Eftersom Dunk alltid säljer slut mer eller mindre direkt, ser vi till att du slipper stressen med att köpa ett par på lanseringsdagen! Vi ger våra JDX-medlemmar chansen att reservera ett par innan fredag genom att delta i vår exklusiva raffle.

Läs om hur du deltar här nedan.⬇️

Nike Dunk

Tillbaka från 1985

Nu när Nike Dunk officiellt har gjort en comeback, levererar de fräschare stil än någonsin. Skorna behåller Peeter Moores ursprungliga silhuett och den kommande lanseringen innehåller båda höga och låga stilar – varje modell reppar även Dunks colour blocking-design. Du hittar allt från svartvita silhuetter till färgstarka varianter som alla sätter het stil på din outfit.

Dessa sneakers har en ovandel i exklusivt läder och en mjuk mellansula i skum som ger lätt, fjädrande stötabsorbering som är perfekt både på och utanför basketplanen. Slutligen sitter Nikes ikoniska Swoosh-logga på sidorna.

Nike Dunk raffle
Nike Dunk raffle

Reservera nu

Denna online-raffle, som är exklusiv för JDX-medlemmar, ger dig chansen att reservera ett par Nike Dunk innan lanseringsdagen. Låter det intressant? Läs mer här.

Deltagare måste vara anmälda till rafflen senast klockan 11.59, den 27 maj 2021. Villkor gäller.

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

SKOR l Editor

Exklusiv Raffle: YEEZY BOOST 350 V2 MONO MIST

Sommaren är här och YEEZY-säsongen fo...

-->

SKOR l Editor

Trendigt just nu: Crocs

Det är officiellt – Crocs är s...

-->

SKOR l Editor

Exklusiv Raffle för Nike Dunk

Sommaren är officiellt här och de...

-->

SKOR l Editor

Exklusiv raffle för Nike Dunk

Har du inte lyckats få tag på Nik...

-->

SKOR l Editor

Vans: Make Your Own Way

Om det är en sneaker som är ett s...

-->

SKOR l Editor

Exklusiv Raffle: Nike Dunk

Har du inte haffat ett par Nike Dun...

-->