jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | maj 25, 2021

Exklusiv Raffle: Nike Dunk

Behöver du ett par Nike Dunk? Vi fixar det! Nike har officiellt avslöjat att nästa Dunk kommer att släppas fredag den 28 maj 2021, i inte en eller två, utan hela tre nya färger. Dessutom kommer de i storlekar för herr, dam och juniorer.

Eftersom Dunk alltid säljer slut mer eller mindre direkt, ser vi till att du slipper stressen med att köpa ett par på lanseringsdagen! Vi ger våra JDX-medlemmar chansen att reservera ett par innan fredag genom att delta i vår exklusiva raffle.

Läs om hur du deltar här nedan.⬇️

Nike Dunk

Tillbaka från 1985

Nu när Nike Dunk officiellt har gjort en comeback, levererar de fräschare stil än någonsin. Skorna behåller Peeter Moores ursprungliga silhuett och den kommande lanseringen innehåller båda höga och låga stilar – varje modell reppar även Dunks colour blocking-design. Du hittar allt från svartvita silhuetter till färgstarka varianter som alla sätter het stil på din outfit.

Dessa sneakers har en ovandel i exklusivt läder och en mjuk mellansula i skum som ger lätt, fjädrande stötabsorbering som är perfekt både på och utanför basketplanen. Slutligen sitter Nikes ikoniska Swoosh-logga på sidorna.

Nike Dunk raffle
Nike Dunk raffle

Reservera nu

Denna online-raffle, som är exklusiv för JDX-medlemmar, ger dig chansen att reservera ett par Nike Dunk innan lanseringsdagen. Låter det intressant? Läs mer här.

Deltagare måste vara anmälda till rafflen senast klockan 11.59, den 27 maj 2021. Villkor gäller.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article