jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | september 15, 2021

Exklusiv raffle: Nike Dunk

Ny årstid kräver nya pjucks! Nike has got you covered med ett nytt drop av Dunk för damer, som landar den 20 september 2021.

Intresset för Nike Dunk är större än någonsin, och vi räknar med att sälja slut i samband med lanseringen. Vi ger därför våra JDX-medlemmar chansen att reservera ett par innan lanseringsdagen i vår exklusiva raffle!

Är du redo för att höja ribban på höstlooken? Läs vidare för mer information om hur du deltar ⬇️

Nike Dunk Low Sail Light Bone

Old School Style

Den ikoniska modellen skapades för basketplanen på 80-talet men blev snabbt en älskad streetklassiker. Den välkända designen med snygga overlays släpps nu i färgen ‘Sail Light Bone’ som sätter diskret vibe på din outfit, men som fortfarande drar blickarna till sig!

Dessa sneakers har en ovandel i exklusivt läder och ett ventilerat tåparti som håller fötterna svala. Den låga modellen har också bekväm snörning och ett vadderat ankelparti för ultimat komfort.

Skorna vilar på en mellansula i skum som ger ett mjukt och lätt steg, medan yttersulan i gummi ger dig ett tryggt grepp tack vare den cirkelmönstrade designen. Som alltid är skorna märkta med Nikes ikoniska Swoosh, för att skapa den klassiska Dunk-stilen.

Nike Dunk Low Sail Light Bone

Delta nu

Rafflen är exklusiv för JDX-medlemmar och ger dig chansen att reservera ett par innan lanseringsdagen. Låter det intressant? Läs mer här.

Deltagare måste vara anmälda till rafflen senast klockan 08.00 den 17 september 2021. Villkor gäller.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article