jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | september 27, 2021

Höstens sneakerstrender 2021

Ny årstid kräver nya dojjor, men vad ska man kika efter om man vill vara in style? Vi på JD Sports har grottat ner oss i höstens sneakerstrender och samlat de populäraste modellerna just nu. Ska vi pingvindyka in med huvudet först och ta en titt? Ja, det gör vi!

Sportiga sneakers med techy vibe

Vi är många som under en lång tid har jobbat hemifrån och fokus i garderoben har skiftat till en bekväm stil som funkar både för träning och hemma på soffan. Athleisure är här för att stanna och det syns inte minst på sneakersfronten, där sportiga skor med en techy vibe fått en given plats på skohyllan.

adidas Ozweego lanserades initialt som en löparsko men är nu en älskad streetklassiker. Fullt förståeligt – skorna är ju både sjukt snygga och bekväma! Detsamma gäller Nike Air Max 90, som ger maxad stötdämpning med sin mjuka mellansula i skum och ikoniska Air-enhet. En sleek look och överlyckliga fossingar – det kan inte bli bättre än så.

cremefärgad adidas Ozweego på person med rosa träningsbyxor och vita adidasstrumpor samt svarta Nike Air Max 90

Snygga kontraster med color block

Ostabilt väder med grådassiga kvällar och regn i sidled – did someone say ‘autumn’? Sätt färg på den trista vardagen med color block-sneakers som livar upp även den mest basic outfit.

Sporta två av höstens trender på samma gång när retro möter color block i New Balance 327. Modellen är inspirerad av New Balances sneakers från 70-talet, och color block-designen med dämpade nyanser av rosa och beige sitter som smäck i höst. Även Nike Air Max 270 är ett säkert kort, med en sportig design som fulländas av skarpa färgkontraster.

vita New Balance 327 med rosa color block-detaljer på person med vita strumpor och rosa träningsbyxor, samt gråa Nike Air Max 270 med blåa color block-kontraster på person med svarta strumpor och svarta träningsbyxor i utomhusmiljö

Retro – en av höstens sneakerstrender

Retroinspirerade sneakers fortsätter dominera spelplanen i höst med såväl diskreta som färgstarka modeller. Snöra på dig ett par skor som andas vintage och matcha med årets populäraste retrojacka så är du hemma!

New Balances klassiska 878-modell är i grunden en löparsko som ger dig både ett mjukt steg och en laidback 90-talsstil. adidas LA Trainer går ännu längre bak i tiden och lanserades redan under första halvan av 80-talet. Som tidigare nämnt är color block-designen spot on i höst, så stick ut från mängden och reppa 3-stripes var du än går.

Ljusgråa New Balance 878 på person i inomhusmiljö och ett par svarta adidas LA Trainer med 3-Stripes i stark blå färg

Sugen på mer? Läs då om en av New Balances hetaste retromodeller som reppas av Arsenalspelare, och om hur du bäst fixar en clean vardagslook.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article