jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | oktober 4, 2021

Exklusiv raffle: Nike Dunk

Hösten är här och Dunksäsongen fortsätter med fler lanseringar. Är du på jakt efter nya höstpjucks? Nike meddelar att Dunk Low släpps i en NBA-inspirerad colourway för herr och junior fredagen den 8 oktober 2021.

Dunk säljer ofta slut kort efter att de släppts, och vi ger därför våra JDX-medlemmar chansen att reservera ett par i vår exklusiva raffle!

Vill du ligga ett steg före alla andra? Läs vidare för mer information om hur du säkrar ditt par ⬇️

Nike Dunk Low Retro EMB

75 år av legendarisk basket

Det här året fyller NBA 75 år, och för att fira diamantjubileet släpper Nike en NBA-inspirerad version av Dunk Low. Den nya, låga modellen har Peter Moores klassiska design från -85, och sportar detaljer som hyllar basketligans 75-årsjubileum.

Inspirationen är hämtad från Chicago Bulls, vilket tydligt syns på de vita, svarta och röda färgerna. Ovandelen är gjord i exklusivt läder med slitstarka detaljer som alla fans kan associera med 80-talets basketscen. Det syns även i den retroinspirerade colour block-designen som osar basketkänga, och fulländas med klassisk snörning. 

Den nya Nike Dunk-modellen vilar på en mjuk mellansula i skum som ger ultimat stötdämpning. Som pricken över i:et är dessa sneakers märkta med ett diamanttryck på skosnörerna, en 75-årshyllning broderad på plösen och som alltid – den ikoniska Swoosh-loggan.

Två bilder som är tagna vid en grå stentrappa och visar Nike Dunk Low Retro EMB

Delta nu

Rafflen är exklusiv för JDX-medlemmar och ger dig chansen att reservera ett par innan lanseringsdagen. Låter det intressant? Läs mer här.

Deltagare måste vara anmälda till rafflen senast klockan 08.00 den 6 oktober 2021. Villkor gäller.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article