jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | mars 4, 2021

Exklusiv Raffle: Nike Dunk High White/Orange Blaze

Nya lanseringar av Nike Dunk visar inga tecken på att sakta ner… Vi har en väldigt god nyhet – nämligen att en helt ny och fräsch modell av Nike Dunk High har blivit bekräftad ska komma för både herr, dam och juniorer. Den nya modellen Nike Dunk High White/Orange Blaze lanseras officiellt den 11 mars 2021.

Dessa skor förväntas att sälja slut på nolltid på lanseringsdagen… För att du ska slippa stressa, så har vi en lösning för dig. Vi erbjuder nämligen alla våra JDX-medlemmar chansen att få köpa ett par Nike Dunk High White/Orange Blaze innan alla andra, i vår exklusiva raffle!

Läs vidare för att få reda på hur du går tillväga.

Nike Dunk High, Sneakers

Arvet fortsätter..

Du kanske har hört talas om Nike Dunk Low? Nike släppte sin första modell av Dunk år 1985. Den ikoniska silhuetten designades av en riktig legend hos Nike, Peter Moore. Detta är samma kille som stod bakom designen för en annan ikonisk sko, nämligen Air Jordan 1!

Skon var först designad för att vara en basketsko. Skapad för att passa det hårda trägolvet och buren av många college-spelare på planen. Sedan 85, så har Dunk utvecklats och tagits av basketplanen till att användas mer i vardagen. Vi ser det unika Nike Dunk-arvet fortsätta bana väg hela 35 år senare!

Den kommande Dunk High behåller den originella designen och färgblocken, som vi såg på den första lanseringen. Skon kommer med en ovandel av kvalitativt läder, som vilar på en mjuk och fjädrande mellansula av skum, som fortfarande passar både på och av planen. Precis som alltid så avslutas dessa legendariska sneakers med en ikonisk Swoosh-logga på sidan av skon.

Nike Dunk High White/Orange Blaze

Joina rafflen

Vi erbjuder en exklusiv tillgång för JDX-medlemmar att vara med i vår raffle för chansen att kunna haffa dig ditt alldeles egna par av Nike Dunk High White/Orange Blaze för herr, dam och juniorer, innan själva lanseringsdagen. Visst låter det bra? Få reda på mer information här.

Deltagare måste vara anmälda senast kl 11.59, den 10 mars 2021. Villkor gäller.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article