jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | oktober 20, 2020

Fars dag 2020: Presenter till pappa

Söndagen den 8. november är det dags för fars dag. Undrar du, precis som vi, vad du ska ge pappa i present? Vi vill självklart ge honom något han behöver eller gillar för att visa vår uppskattning för honom och allt han gör för oss. För att underlätta jakten på den perfekta presenten har vi samlat presentidéer här på vår blogg. Oavsett vad din pappa gillar så är vi säkra på att du kan hitta inspiration här. Spana in vår lista och shoppa hem den perfekta fars dag-presenten!

För gymfantasten

fars dag, pappa, present, fars dag 2020, träningskläder herr

Går din pappa till gymmet flera gånger i veckan? Kanske springer han eller håller på med någon sport på fritiden. Då uppskattar han säkert en uppgradering av gymgarderoben!

Vi har massor av fräscha träningskläder från stora märken som Nike, adidas Originals, Gym King och Under Armour, samt JD-exklusiva märken som McKenzie. Det är alltid uppskattat med nya träningsbyxor och en ny T-Shirt för gymmet, eller varför inte en värmande träningströja för utomhusträning. Behöver han en ny träningsväska eller en ny vattenflaska? No worries – vi har massvis av tillbehör och utrustning för gym och träning! Spana in hela kollektionen här!

fars dag, pappa, present, fars dag 2020, träningskläder herr, träning, gym, gymväska

För myspappan

fars dag, pappa, present, fars dag 2020, myskläder herr, mjukisbyxor, hoodie, träningsoverall

Älskar din pappa att mysa upp i soffan framför tv:n? Är han den första att slänga av sig jeansen eller kostymen när han kommer hem från jobbet för att dra på sig ett par mjukisbyxor?

Hos JD Sports hittar du supermysiga träningsoveraller, fleecebyxor och hoodies som ser till att din pappa kan slappa i stil. Vi har myskläder från kända märken som adidas, Nike och The North Face, till våra egna märken som Supply & Demand och McKenzie. Du hittar hela vårt sortiment av loungewear här!

För fotbollsfarsan

fars dag, pappa, present, fars dag 2020, fotboll, fotbollströja, fotbollsskor, fotbollströja, herr

Sitter din pappa som fastlimmad framför tv:n när det visas fotboll? Eller spelar han kanske själv fotboll? Då har vi det perfekta tipsen för den ultimata fars dag-presenten. Hos JD Sports hittar du allt från matchsset och fotbollströjor till fotbollsskor och tillbehör. Vi har allt pappa behöver, oavsett om han sitter på läktaren och hejar på sitt favoritlag eller om han själv spelar på planen. Spana in alla våra fotbollsprodukter här!

För friluftsälskaren

fars dag, pappa, present, fars dag 2020, friluftskläder, jacka, Timberland, herr

I år har många passat på att utforska Sverige och dess natur. Varför inte fortsätta? Hösten och vintern är magiska årstider i vårt vackra hemland och frisk luft har väl aldrig skadat någon? Oavsett om din pappa gillar vandring, fågelskådning eller att plocka svamp och bär kan du hitta den perfekta presenten för fars dag hos oss.

Hos JD hittar du allt från jackor och hoodies till skor och accessoarer för friluftsfarsan.

För sneakerpappan

pappa, present, sneakers herr

Vill du sätta bekväm streetstil på din pappas fötter? Då kan du välja bland fräscha sneakers från märken som Nike, adidas Originals, Reebok och många många fler! Gillar han mer klassisk retrostil rekommenderar vi Reeboks Club C 85 och adidas Originals Gazelle. Tycker han mer om en modern och unik stil ska du spana in Nikes Air VaporMax-sneakers. Helsvarta sneakers är perfekt för en cool look för farsan, så spana in våra tips på helsvarta sneakers här!

Bonus: För dig som har en budget

pappa, present, träningskläder, sneakers, REA, rabatt, herr

Självklart har vi inte alla råd att spendera hur mycket som helst på våra pappor, även om vi såklart skulle vilja! Men att ha en budget behöver inte betyda att vi måste nedgradera stilen. Spana in JDs REA för massor av produkter från våra största märken. Du hittar den här och den är fullspäckad av perfekta presenter till ett nedsatt pris.

Bonus 2: Låt pappa välja själv

Är du inte helt säker på vad din pappa gillar eller behöver? Då kan JDs presentkort vara en bra present som ger garanterad stil, men du behöver inte stressa över att välja fel storlek eller färg på presenten. Du hittar vårt presentkort här och kan välja själv hur stor summa du vill ge. Vänligen notera att presentkortet endast går att använda i våra fysiska butiker.

Vi hoppas att vi har kunnat hjälpa dig med våra idéer och att du hittar den perfekta presenten för fars dag 2020! Om du fortfarande är osäker kan du klicka här och scrolla runt bland coola produkter som vi är säkra på att din pappa skulle uppskatta. Se till att du skämmer bort honom ordentligt på denna speciella dag!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article