jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | februari 17, 2021

Juicy Couture – Den återkommande trenden

Retro-looken har varit inne under en längre tid, och vi har sett mycket mode på senaste som har tagit inspiration av 90-och tidigt 2000-tal.Vi frågar oss vad en mer ikonisk outfit från 2000-talet skulle vara än en mysdress i velour från Juicy Couture? Svaret är att det helt enkelt inte finns någon! Spana in våra bästa tips på snygga mjukiskläder från Juicy.

Juicy Couture set

Två bilder på personer i varsitt Juicy Couture set med hoodie och träningsbyxor

Till vänster: @mariamawuena
Till höger: @sophia_frimpong

Ett set från Juicy Couture var det hetaste inom modet under 2000-talet. Vi såg kändisar som Paris Hilton, Britney Spears, Kim Kardashian och Jennifer Lopez rocka denna snygga outfit. För att inte tala om Juicys medverkan i kända filmer och serier som till exempel Mean Girls, The Simple Life och Friends. Men faktum är att den idag ikoniska mysdressen först var designad exklusivt för Madonna. Hon kom sedan att bli startskottet för den massiva trend som setet blev! Vi tror inte att det finns en enda kändis från den eran som inte rockade detta märke på ett eller annat sätt.

Juicy Couture har sedan 2000-talet gjort en comeback och bärs idag av ikoner som Kylie Jenner, Winnie Harlow och Rihanna. Vill du reppa samma stil? Spana in våra set från Juicy Couture! Letar du efter en stilren, svart look? Check – vi har det! Är en färgsprakande stil mer din grej? Missa då inte vårt söta, rosa set. Alla kläder är dessutom märkta med Juicy Coutures nu världskända Juicy-märke i strass.

Juicy basics

två bilder på personer I Juicy Couture-kläder, en med rosa träningsoverall och en med blå mjukisbyxor och t-shirt

Älskar du Juicy Coutures stil men letar efter lite mer vardagliga plagg än en hel mysdress? Då kan vi tipsa om deras croppade T-shirts och tröjor som även de ger oss 2000-talskänsla ända ut i fingerspetsarna! Matcha dem tillsammans med ett par av  Juicy Coutures snygga mjukisbyxor och få en avslappnad men unik stil.

Är du lika galen i 2000-talsstil som vi? Ta en tripp tillbaka i tiden och spana in vårt sortiment av fräsch stil från Juicy by Juicy Couture.

Behöver du ännu mer inspo? Spana in vårt inlägg Retro refresh från Juicy Couture!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article