jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHÅLLNING | februari 4, 2021

Gör dig redo för SUPER BOWL 2021

Håll i hatten för nu sätter Super Bowl igång!

De som redan är stora footballs-fans vet nog om att det är en het match mellan Kansas City Chiefs och Tampa Bay Buccaneers som kickar igång hela Super Bowl LV i jakten på att bli vinnarna av årets NFL-säsong. Som man kanske har listat ut själv, så kommer det att se lite annorlunda ut i år. Det man mest kommer lägga märke till är den lite mindre publiken.

Men häng inte läpp för det! Något vi kan ta för givet är att det kommer att blir en riktig show trots omständigheterna. Håll extra utkik efter Kansas City Kansas City Chiefs unga superstjärna, Patrick Mahomes som man föruspår kommer bjuda på något alldeles extra.

Vill du ta del av all action? Se till att rensa schemat från midnatt nu på söndag så att du inte missar en sekund av denna stora Super Bowl-fest. Och förbered dig på att vara lite trött på måndagen…

Följ showen virtuellt och ställ in dig på att se en hel del bekanta ansikten och speciella gäster!

Kansas City Chiefs, Tampa Bay Buccaneers, Super Bowl

The Big Night

Super Bowl går officiellt av stapeln den 7e februari strax efter midnatt!

Se Kansas City Kansas City Chiefs kämpa för sin kanske andra titel i rad i och med att de slog San Francisco 49ers förra året, med sin vinst på hela 21 poäng. Du kan se söndagens match, enligt tvmatchen.nu, på TV6 och Viaplay. Sändningarna startar från 23.30.

Kansas City Chiefs, Tampa Bay Buccaneers, Super Bowl

Självklart är det ingen riktig Super Bowl utan en fet halvtids-show. I år ser vi The Weeknd ta över scenen i samarbete med Pepsi, där han kommer få jobba för att toppa J LO och Shakiras framträdande från förra året.

It’s game time

Innan matchen kan ni kan följa @jdsports på instagram och ta del av pre-game live streams där vårt JD crew ger er en catch-up om NFL och intressanta diskussioner om årets kommande säsong.

Kansas City Chiefs, Tampa Bay Buccaneers, Super Bowl

Har du inte fått nog där?! Nej men då kan du även följa vår JD-profil Stevo The Madman (@stevothemadman1) på hans instagram. Där kommer han att hålla i en Zoom intervju med Buccaneers-spelaren Devin White för att prata om de senaste uppdateringarna och hans tankar om den kommande säsongen.

Reppa din sida

Du kan ta del av mängder av t-shirts och accessoarer från New Eras NFL-kollektion här på JD Sports. Så se till att hålla dig up to style och reppa din sida under hela säsongen. Och glöm nu inte att tagga till inför starten på söndag!!!

More Articles Like This

UNDERHÅLLNING | februari 13, 2023

Vad är CrossFit?

Next Article