jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | augusti 20, 2021

Häng med på RODEO med IVY PARK

Den legendariska artisten Beyoncé har återigen gått ihop med adidas för en sprillans ny kollektion av IVY PARK. Det ikoniska samarbetet fortsätter för en fjärde kollektion och denna gång tar de med oss på ‘RODEO’.
Den senaste kollektionen med adidas x IVY PARK blev en megasuccé och peppen runt denna kommande lansering är riktigt stor. Du kommer att behöva agera snabbt innan allt är slut!

sommeraktiviteter

Rep The Rodeo

Ända sedan samarbetet sattes igång 2019, så har Beyoncé och adidas utmanat gränserna till max för att försöka omdefinera vad amerikanskt sportmode egentligen innebär.
Den nya Rodeo-kollektionen lanseras i damstorlekar och inspireras av amerikanska cowgirls och cowboys som setts äga landets rodeoscen. Med ett uppdaterat öga mot originalstilen, så har den nya RODEO-lanseringen en blandning av klassisk street-style och sportmode med inslag av Western-inspirerade element.

sommeraktiviteter

Alla kroppar är välkomna

IVY PARK-kollektionen RODEO är verkligen i framkant när det kommer till inkluderande. Hela kollektionen finns i ett stort utbud av storlekar och stilar. Med ett storleksspann som sträcker sig från XS till 4XL.
Alla stilar har blivit skapade för att passa alla former och storlekar man kan tänka sig. Välj mellan oversized mjukiskläder för att kliva ut med ett statement, eller något figurnära med en atletisk touch. Hela kollektionen kommer lanseras i könsneutrala storlekar. Så du kommer definitivt att kunna hitta din perfekta passform i alla produkter.
Ett flertal av produkterna i kollektionen använder sig utav adidas UNITEFIT – ett passformssystem som skapar kläder för alla kön och storlekar, vilket skapar ett inkluderande av rang.

sommeraktiviteter

Western Wear Drippin’ With Heritage

IVY PARK RODEO-kollektionen som släpps hos oss på JD innehåller en eklektisk kombination av kläder, skor och accessoarer. Med stilar inspirerade av Americana-kläder som blandats med Vilda Västern-element. Kollektionen som definitivt kommer att hålla alla cowgirls och cowboys där ute up to style.
Kliv ut i en head-to-toe denim-look med IVP x adidas Denim Träningsjacka, Denim Bodysuit och de feta Denim Wide Leg Snap-byxorna. Kläderna släpps i en mörkare nyans av indigo för en originell Western-look. Jackan är prydd med diskreta, all-over IVY-tryck med knappar i midjan om man vill ha en mer croppad passform. Byxorna är designade i 90-talsanda blandat med cowboy-kultur som syns i de vida benen. Med detaljer som knappar längs sidorna för att själv kunna anpassa vilken stil man vill ha.


Oavsett om du är på väg till ett träningspass eller tänkt chilla på soffan så har kollektionen allt du kan tänkas behöva. IVY PARKs signature style sportkläder gör dig redo att nå dina personliga träningsmål med stöttande sport-BH:ar och figurnära tights som lanseras färgerna Ambient Blush och Glory Blue.

sommeraktiviteter

Sportinspirerade must-haves

Steppa upp din stil på dina lediga dagar med det stora utbudet av sportkläder i form av croppade sweatshirts, oversized träningsbyxor och bekväma shorts. Kläderna kommer att lanseras i färger som Glory Blue, Purple Glow och Ambient Blush. Välj mellan en outfit som går i samma färg eller mix it up och blanda färger efter egen smak.
Fullända din RODEO-look med de Americana-inspirerade accessoarerna så som ett 3-pack bandanas, coola midjeväskor eller bucket hats. Och inte är det nog där, kollektionen innehåller även två exklusiva sneakers. Vi kommer att bjudas på adidas x IVY PARK Ultraboost OG som lanseras i en mystisk marinblå färg, tillsammans med ett par Super Sleek Chunky-sneakers i vitt och blått för att höja 90-talsvibbarna ytterligare ett snäpp.

Cop Now!

Känner du dig inspirerad? Du kan shoppa hela kollektionen här från adidas x IVY PARK RODEO hos oss på JD Sports nu!

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article