jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | augusti 17, 2021

Kommer snart: Nike Air VaporMax 2021

Alla Swoosh-fans kika hit! Vi har en stor nyhet till er…

Nikes senaste, revolutionerade sneaker-kollektion Air VaporMax 2021 är snart här, och de är riktigt heta!

Kollektionen landar i både herr, dam och barnstorlekar i massvis av feta colourways. Dessa one-of-a-kind sneakers finns tillgängliga för förbeställning nu och lanseras officiellt hos oss på JD Sports den 19 augusti.

De var originellt skapade för löpning men syns numera mer till vardags och är definitivt ett måste i alla sneakerheads rotation.

Nike Air VaporMax

Made For a New Dawn

Air VaporMax är gjorda av minst 40% återvunnet material i vikt och är en del av Nikes projekt Move to Zero. Ovandelen är gjord i ett stretchigt, stöttande Flyknit-material av postindustriellt garn för att skapa en iögonfallande look. Den sömlösa, ventilerande designen erbjuder dig ultimat komfort sekunden du snörar på dig dessa.

Och det tar inte slut där. Kikar du på skons undersida så är det där den verkliga revolutionen händer. Där hittar man nämligen Nikes första någonsin, hellånga Air-enhet som sträcker sig ända från hälen fram till tåpartiet. Och ger en oslagbar dämpning i varje steg du tar. Tillsammans med den greppande, slittåliga Nike Grind-yttersulan håller du dig stabil oavsett om du befinner dig i löpspåret eller ute på stan.

Modernt möter en klassisk stil tillsammans med dessa futuristiska sneakers som avslutas i ikonisk Nike-anda. Skon fulländas av Swoosh-loggan som sitter på sidorna och VaporMax-profileringen finner du på plös och häl.

Behöver vi säga mer?! Förbeställ ditt par här nu. Du vill inte gå miste om dessa…

Nike Air VaporMax

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article