jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | april 29, 2021

Matcha skorna med mamma

Snart är det sista söndagen i maj, och ni vet väl alla vad det betyder? Jo, det är nämligen mors dag som tålmodigt står och väntar. Och hur gulligt hade det inte varit att låta kidsen matcha skorna med mamma? Supergulligt tycker vi på JD! Här nedan har vi listat några riktiga snyggingar till skor som kommer i både dam, junior, barn OCH babystorlekar.

Så läs vidare och låt dig bli inspirerad. Så att både du och kidsen kliver ut i ultimat stil!

Matcha skorna med mamma i tuffa Fila Disruptor:

Gillar man skor med det där lilla extra? Då kan dessa sneakers från Fila vara ett toppenalternativ. En bekväm, chunky sula och en krispig vit design med coola detaljer. Skon har en mjuk läder- och syntetovandel och ett ofamnande, vadderat ankelparti som gör att ni kan bekvämt traska runt en hel dag på stan.

Matcha skorna med mamma, fila disruptor

Spana in alla våra Fila Disruptor här.

Matcha tillsammans i adidas Originals Ozweego:

Vill ni kliva ut i något riktigt ikoniskt tillsammans? Spana då in dessa adidas Originals Ozweego. Ett par lätta, stilrena skor men med avancerad teknologi. Med dessa får man både stil och komfort i ett! Spana in idag, de finns i flera olika färger och i massvis med storlekar som passar hela familjen.

Matcha skorna med mamma, adidas Originals Ozweego

Klicka här för att spana in alla våra adidas Originals Ozweego.

Matcha varandra i en klassisk stil med adidas Originals Stan Smiths:

Föredrar ni kanske mer den klassiska, minimalistiska stilen? Då är dessa sneakers perfekta! Just dessa är även ett snällare alternativ mot miljön då ovandelen är gjord av adidas återvunna Primegreen-material. Läs mer om det här!

Matcha skorna med mamma, stan smiths

Kolla bara på den lilla Stan Smith i babystorlek? Man smälter nästan bort! Klicka här för att kolla in alla våra Stan Smiths.

Matcha i Vans Old Skool:

Eller vill ni kanske kliva ut och rocka skejtstilen tillsammans? KÖÖR! Tycker vi. Finns i massvis av olika varianter och roliga färgkombinationer. Spana in alla våra Vans Old Skool som ni ser på bilden här.

Vans, Vans Old Skool
Bilden till höger är tagen av: @lizzymclovin

Vill ni spana in hela vårt utbud av Vans? Klicka här så kommer ni raka vägen dit.

Matcha skorna med mamma i Puma Cali:

Man kan inte få för många av krsipiga, vita sneakers. Visst? Spana in dessa Puma Cali – perfekta till våren och sommaren. Även här ser vi en högre, chunky sula som adderar en tuff touch till er stil. Spana in hela vårt utbud här och klicka hem ett varsitt par idag!

Puma Cali
Bilden till vänster är tagen av: @tiffanykylee

Pssst! Du har väl inte missat att JD Sports har en app? Läs mer om alla förmåner och om hur du laddar ner den här.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article