jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | februari 25, 2021

Snart här: Nike Air VaporMax Evo

När Nike Air VaporMax Evo lanserades förra året gjorde dem succé och nu är Nike snart tillbaka med nya, fräscha modeller.

Denna VaporMax-silhuett tar inspiration från inte bara en eller två, utan hela sju tidigare Nike-ikoner. Vill du reppa en hel drös legendariska sneakers i bara en sko? Spana då in den helsvarta och Wolf Grey/White modellerna som lanseras den 4 mars 2021.

Nike Air VaporMax Evo, Nike Air VM Evo

All Things Air Max

Nikes Air-teknologi introducerades under 1978 och har sedan dess gjort stort intryck världen över. År 1987 kom den första synliga Air-dämpningen. Under hela tre decennier har denna teknologi fortsatt att utvecklas för att hålla samma standard som Nikes senaste sneakerdesigner. Och evolutionen stannar inte där…

Att slå samman flera ikoniska sneakers är inte något nytt för Nike, men med Air VamporMax Evo får vi en remix som vi aldrig tidigare har sett. Oavsett om du är besatt av retrostil, Air Max 90 eller VaporMax 2020:s teknologi så är Evo skon för dig. Denna modell lånar delar från sju olika Air Max-sneakers och låter dig därmed kliva ut i en helt ny design som har sina rötter i Air Max-historia och -innovation.

VaporMax Evo går tillbaka ända till 90-talet och är inspirerade av Air Max 90, Air Max 93, Air Max 96, Air Max Plus, Tuned 99, Solas och 180+. Dessa sneakers har samlat det bästa från förr och tar med det in i nutid.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article