jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | juni 1, 2021

Exklusiv raffle för Nike Dunk

Har du inte lyckats få tag på Nikes ikoniska comeback-sneakers än? Då har du din chans nu! Nike har avslöjat att Dunks nya färgkombination, White/University Blue för herrar, kommer att landa den 4 juni 2021.

Eftersom Dunk alltid säljer slut mer eller mindre direkt, ser vi till att du slipper stressen med att köpa ett par på lanseringsdagen! Vi ger våra JDX-medlemmar chansen att reservera ett par innan lanseringen genom att delta i vår exklusiva raffle.

Fortsätt läsa för att få mer information om hur du deltar. ⬇️

Nike Dunk

OG Style

Nike Dunk Low behåller sina rötter genom Peter Moores ursprungliga design från 1985. Det senaste tillskottet till Dunk-familjen kommer i färgkombinationen White och University Blue. Precis som originalskorna, har även dessa sneakers de ikoniska colourblock-panelerna.

Dessa sneakers har en låg skärning och en ovandel i exklusivt läder. Dessutom vilar de på en mjuk mellansula som ger en lätt, fjädrande stötabsorbering både på och av basketplanen. Som alltid är skorna märkta med Nikes ikoniska Swoosh, för att skapa den klassiska Dunk-stilen.

Nike Dunk

Reservera nu

Denna online-raffle, som är exklusiv för JDX-medlemmar, ger dig chansen att reservera ett par Nike Dunk innan lanseringsdagen. Låter det intressant? Läs mer här.

Deltagare måste vara anmälda till rafflen senast klockan 11.59, den 3 juni 2021. Villkor gäller.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article