jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | mars 31, 2022

Futuristisk komfort med nya Ozweego Knit

adidas Ozweego är en dojja som världen inte kan få nog av, och nu släpps den ikoniska modellen i ny tappning. Vi säger varmt välkommen till Ozweego Knit! En kaxig sneaker med retroinspirerad design som inte tummar på komforten. Och du, den säljs exklusivt hos JD! Är du redo att kliva in i Ozworld?

Bree Runway and Maya Jama in adidas Ozweego Knit in an environment with spacey background

Ozweego Knit

Att välja sneakers har aldrig varit enklare 💁‍♀️ Ozweego Knit är skon som sätter ribban högt på vardagslooken och låter dig uttrycka din egen stil till max. 

Pjucksen landar i både dam- och herrstorlekar, och sportar en stretchig ovandel med strumpliknande passform. Modellen är inspirerad av löparskor och har ventilerande detaljer samt en ögla vid hälen som gör skon enkel att använda. 

Vidare till det viktigaste – stötdämpningen! Den mjuka ovandelen vilar på en chunky EVA-mellansula i skum med Adiprene-teknologi; en dynamisk duo som levererar svårslagen stötdämpning och ger dig skjuts i steget.

images of different adidas Ozweego Knit in various colorways

Enter Ozworld

Gör dig redo för att kliva in i Ozworld – en plats där det viktigaste är att vara sig själv och där trollbindande outfits hägrar. 

Maya Jama (@mayajama) och Bree Runway (@breerunway) är två av de som flexar Ozweego Knit och uppmuntrar alla att gå sin egen väg. Bygg din egen unika stil och styla skorna med träningsbyxor, leggings eller cykelbyxor för en riktig statementlook. Fullända sedan outfiten med en sleek crop top eller oversized hoodie.

Hela kollektionen av adidas Ozweego Knit hittar du bara hos JD Sports! In och kika OMEDELBUMS.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article