jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | januari 27, 2023

Praktiska kängor och boots för vintern

Väderprognosen för den kommande veckan säger allt: vintern är här för att stanna. Om du inte redan gjort det så är det god tid att investera i ett par nya pjucks som går att bära i år och många kyliga säsonger framöver.

Den eviga frågan: vilka är säsongens bästa kängor och boots?
Tat lugnt! JD Sports har tagit fram en lista på olika modeller som kombinerar funktionalitet med stil. Vem säger att man inte kan vara snygg på vintern?

Moderiktig sula

 
 

Platåtrenden fortsätter i vinter, och när det gäller boots är UGG ett av säsongens mest populära märken. Classic Ultra Mini har en fodrad insida i fårskinn och ovandel i mocka med en hög mellansula. Besök hemsidan för att klicka hem ett par, eller utforska resterande UGG-modeller här.

 

Vadderade boots

 
 

Den här snyggingen från Tommy Hilfiger ser till att du är redo för vinterns alla utomhusaktiviteter. Den har ljusa toner, en värmande vaddering och ett justerbart spänne på baksidan som hindrar snö och slask från att tränga in.

 

Kängor med fuskpäls

 
 

Med den här vackra skapelsen från Dr. Martens undviker du enkelt kylan, då de är fodrade med ett gosigt sherpa-tyg som håller värmen i usla väderförhållanden.

 

Tidlös modell av högsta kvalitet

 
 

Streetwear förknippas ofta med sneakers, kängor börjar däremot bli alltmer vanliga bland hypebeasts.

Timberlands 6 inch-modell gör oss aldrig besvikna. Den legendariska fullpoängaren vi alla känner igen är robust, vattentät och passar till nästan vilken outfit som helst. En klassiker som aldrig går ur tiden.

 

Wild card: quiltade boots

 
 

Addera ännu mer heat till stilen med ett par boots! Den här godingen från Clarks kompletterar din outfit på ett klassiskt sätt.

 

Vill du fylla på skohyllan med något annat så föreslår vi att du sladdar in på hemsidan för att utforska resten av JD Sports läckra utbud för kvinnor och män.
Men vilka kläder ska man matcha sina kängor och boots med? Klicka här för tips på hur du kan skapa en avslappnad look!

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article