jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | februari 4, 2021

Exklusiv raffle: Nike Dunk

Har du inte lyckats fixa ett par Nike Dunk än? Under januari månad återlanserade Nike några av sina mest ikoniska Dunk-modeller. Nu är de tillbaka med ännu mer freshness! Den 11 februari lanseras nya Nike Dunks i både höga och låga varianter. Denna gång är de dessutom tillgängliga för både herrar, damer och juniorer

Precis som med den förra lanseringen, kommer dessa nya Nike Dunks garanterat att sälja slut fortare än kvickt. Därför underlättar vi på JD Sports processen och ser till att du inte behöver stressa för att säkra ditt par på lanseringsdagen. Vi ger våra kunder chansen att köpa ett par Dunks innan den 11 februari, genom att delta i vår exklusiva JDX-raffle via appen.

Fortsätt läsa för att få reda på hur du deltar!

The Nike Dunk is Back

Nike Dunks ikoniska silhuett lanserades redan år 1985 och designades av Nike-legenden Peter Moore. Skorna var skapade för basketplanen och bars av spelare på collegenivå.

Under de senaste 35 åren har dessa sneakers utvecklats och är idag ett måste inom streetmode. Nike Dunk har skapats i en rad olika färgkombinationer och har varit fokuspunkten för flera, stjärnspäckade samarbeten. Dessutom har de synts i filmer, på skivomslag, ja, listan kan göras lång. Nu är 2021 här och Dunks historia fortsätter att skrivas!

Den kommande lanseringen behåller Dunks ursprungliga design och innehåller både höga och låga modeller. Skorna är gjorda i exklusivt läder och vilar på en mjuk mellansula i skum som skapar ett fjädrande steg, både på och av planen. Som alltid signeras Nikes sneakers med den ikoniska Swoosh-loggan som är placerad på skornas sidor.

Nike Dunk, Raffle

Delta i rafflen nu

Denna raffle är exklusiv för JDX-medlemmar och ger dig chansen att köpa någon av färgkombinationerna Black/Hyper Cobalt, Barely Green/Black, Sail/Orange Pearl och Sail/Team Red innan lanseringsdagen. Låter det intressant? Ladda ner JD-appen och delta i vår JDX-raffle!

Deltagare måste vara anmälda till rafflen för färgerna Sail/Orange Pearl and Sail/Team Red senast klockan 11.59 den 10 februari 2021, och färgerna Black/Hyper Cobalt and Barely Green/Black senast kl 11.59 den 3 mars 2021. Villkor gäller.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article