jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | mars 8, 2023

Vårens skotrender 2023

Va, fortfarande vinter? Nehej du, det är rent påhitt. Oavsett väder så är det vår den 1 mars, det är sen gammalt. Så! Ut med det gamla och in med det nya. Vårens skotrender 2023 innehåller godsaker som dad shoes, ikoniska premiumdojjor och retro basketskor. JA TACK. Häng på så tar vi oss en titt.

New Balance 530

Dad shoes är fortfarande med i matchen! New Balance är kung på tronen av dad shoes, och i deras utbud hittar du flera olika modeller som passar perfekt för trenden. En av dem är NB 530 – en sportig retrosko som funkar kalas både i skolan, på mysiga promenader och till vardags. De har nämligen en mellansula med ABZORB-teknologi som ger maxad stötdämpning och skyddar fossingarna från att ta stryk. Komfortens moder 💃

en person som knyter ett par NB 530
Vårens skotrender 2023 - vita och gula New Balance 530

Salomon vandringsskor

Salomon är ett varumärke som vuxit i popularitet de senaste åren, och särskilt i år har deras vandringsskor hamnat på radarn för trendmedvetna människor. Ja, du hörde rätt – rejäla och techy kängor är nu inne! Äntligen en trend som är som gjord för vårt hårda klimat där vädret växlar 43 gånger om dagen. Håll ett extra öga på Salomon XT och Speedcross i vår – det är de mest hypade modellerna.

Svarta vandringsskor
Ett par vita Salomon vandringsskor med multifärgade detaljer

adidas Gazelle

Är chunky dad shoes och slitstarka vandringsskor inte din grej? Då kan du istället snegla mot adidas Gazelle. Den gamla klassikern har nämligen fått ny luft under vingarna och hittat tillbaka till trendhimlen. Den senaste tiden har den ikoniska dojjan (som från början skapades som en handbollssko!) synts på många kändisars fötter – såväl artister som skådespelare 🙌 

Populariteten kan förklaras med skons mångsidighet och minimalistiska design. Den enkla modellen är lätt att kombinera med olika outfits, och kommer i allt från naturliga toner till riktigt starka färger.

Och du, om du gillar Gazelle tycker vi att du ska slänga ett getöga på Handball Spezial också. De två är så lika att man skulle kunna kalla Handball Spezial för Gazelles lillebror. Huruvida de två modellerna har samma hatkärlek för varandra som vanliga syskon är dock oklart.

Läs mer: Hur du bäst tvättar dina sneakers

ett par ljusa jeans och ljusblåa sneakers
Ett par svarta och blåa adidas Gazelle

ASICS löparskor

Kommer du ihåg de populära silvriga löparskorna vid millennieskiftet? Nu gör de glänsande skorna comeback! ASICS löparskor – speciellt modellerna GEL-1130, GEL-Kayano och GEL-Nimbus – går fint ihop med Y2K-trenden. Kanoners tycker vi, då praktiska och bekväma löparskor inte bara funkar på intensiva löprundor utan även på långa jobbdagar och helgaktiviteter med familjen. 

Den silverfärgade varianten är den mest populära, tätt följd av den fräscha vita. Det var inte direkt någon högoddsare, vitt matchar ju med allt.

Vita techy löparskor
Ett par svarta ASICS löparskor

New Balance 550

New Balance 550 är den ultimata kombon av två av de hetaste trenderna just nu: tjocksulade dad shoes och retro basketskor. 550 klaffar med såväl ett par avslappnade mjukisbyxor som med ett par snygga jeans, och är därmed ett säkert kort om du är på jakt efter nya vardagsskor. Plus att den finns tillgänglig för både vuxna och barn, så hela familjen kan reppa New Balance-loggan tillsammans.

ett par vita New Balance sneakers med röda och blåa detaljer
Ett par vita New Balance 550

Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 är en sneaker som aldrig går ur tiden. Den legendariska skon är definitivt en av Nikes mest populära, och finns i många olika färger och versioner. Helvit eller helsvart funkar alltid, men om du redan har det i skosamlingen så kanske du kan satsa på ett par färgglada AF1 i år? Även de här finns i storlekar för både vuxna och barn, från bebis till junior 👟

En person i rosa kläder och vita AF1
Ett par vita Nike Air Force 1

Där har vi vårens skotrender 2023! Slajda in på JD:s hemsida och kika på hela vårt utbud av skor för mer inspiration.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article