jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | april 6, 2023

Top picks: årets bästa vita sneakers

Vilka är årets bästa vita sneakers? Kul att du frågar! Krispigt vita skor är ett tidlöst val som passar till absolut allt – från jeans och cargobyxor till klänningar och mjukisar. Vi på JD har gjort det enkelt för dig och samlat de populäraste modellerna i ett enda smaskigt inlägg. Värm upp scrolltummen så tar vi oss en titt.

New Balance 550

Sugen på en fet retrostil? Då är New Balance 550 rätt för dig. Det här är en modell som initialt lanserades som basketskor men numera är en favorit även på streetmarknaden. Ovandel i läder och mocka, rejäl mellansula och matchande snörning – perfekt för vardagsbruk. Styla med baggy jeans så är du HEMMA ✨

Mörkgråa jeans och vita New Balance 550
Blåa jeans och vita NB 550

Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 passar dig som vill sporta en ikonisk look. Den innovativa Air-enheten i mellansulan ger ett mjukt steg, och ventilerande perforering vid tårna och på sidan håller skorna fräscha längre. AF1 är en odödlig klassiker med både Swoosh- och Air-logga så det är tydligt vilket märke du reppar. Mums!

en person i vita Nike Air Force 1
En person som knyter ett par vita AF1 på en stol

adidas Drop Step

adidas Drop Step är gjord i lyxigt läder med förstärkta detaljer som ger ökat stöd. Mellansulan har stötdämpande teknologi och yttersulan är i sin tur vulkaniserad, vilket gör den flexibel och mer stöttålig. Ventilerande perforering vid tårna håller fötterna svala hela dagen lång. Shoo 🔥

Läs mer: Hur man bäst rengör sneakers

Baksidan av ett par vita adidas skor
Ett par vita adidas Drop step mot en grå stenvägg

Converse Run Star Legacy CX

Converse har levererat stilrena dojjor i över 100 år, och Run Star Legacy CX är inget undantag. Den höga platåskon har en ovandel i Converses klassiska canvastyg som dels är slitstarkt men också tillräckligt tunt för att flexa under sommarhalvåret. Platåsulan sätter i sin tur futuristisk vibe på dina outfits (och gör dig några cm längre 😉) så sträck på ryggen och own it!

baksidan av ett par Converse Run Star Legacy CX
Ett par vita Converse platåskor

New Balance 2002R

Dad shoes for the win y’all. Sportiga dad shoes dominerar på trendhimlen just nu, och New Balance 2002R sitter stadigt på tronen.

Ovandelen på skon är gjord i ventilerande mesh och mjuk mocka, och vilar på en stötdämpande ABZORB-mellansula. Under mellansulan finns ett så kallat Stability Web – en konstruktion i formen av ett nät som ger ökat stöd för fossingarna. Techy stil med maxad komfort helt enkelt 💁

Ett par vita New Balance 2002R
Sidan av ett par vita NB sneakers

Reebok Club C Extra

Go bold med ett par Reebok Club C Extra platåskor på fötterna. Ovandelen är gjord i slitstarkt läder och har både snygga detaljer och ventilerande perforering vid tårna. Mellansulan är chunky och sätter redig statement-vibe på vardagslooken, samtidigt som fötterna skyddas lite extra om det börjar regna. JA vi vet, det är trist att vi ens nämner dåligt väder i ett inlägg om vita skor. Men det är bättre att säkra upp, eller hur?

Ett par Reebok sneakers mot en spegel
Ett par vita Reebok Club C Extra

Där har du årets bästa vita sneakers! Rycker det i kroppen efter ett nytt par? Dååå är det du som pingvindyker med huvudet först rakt in hos JD och spanar in hela utbudet av vita skor.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article