jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | augusti 7, 2020

Vapormax 2020 Flyknit har droppat i nya färger

Nikes lansering av deras unika Vapormax 2020 Flyknit drog åt sig en hel del uppmärksamhet. Nu har de droppat fler fräscha färger av den nya modellen.

Oavsett om du missade OG-versionen, eller om du vill uppgradera din sneakersamling, tycker vi att du ska spana in de nya färgerna!

Nike, Vapormax, Vapormax 2020 Flyknit, Nike Vapormax 2020 Flyknit, sneaker, lansering, hållbarhet,

Två nya fäger av Vapormax 2020 Flyknit

Nike lanserade sin Move to Zero-kampanj i juli och nu fortsätter de kampanjen med dessa nya Vapormax-sneakers. De är gjorda av minst 50% återvunnet material och är en del av varumärkets resa mot 0 koldioxidutsläpp och 0 avfall.

Resan har sparkat igång ordentligt och Nike planerar inte att sluta nu. De har nu lanserat två nya färger av den nyaste Vapormax-modellen; en vit design och en mörkblå design med mångfärgade detaljer.

Oavsett om du väljer att keep it clean med den vita modellen, eller vill sätta färg på fötterna med den mörkblå versionen, kommer du garanterat att dra åt dig blickar!

Nike, Vapormax, Vapormax 2020 Flyknit, Nike Vapormax 2020 Flyknit, sneaker, lansering, hållbarhet,

Cop ’em

Like what you see? Shoppa hela Nikes Vapormax 2020 Flyknit-kollektion nu hos JD. Du hittar dem i storlekar för herr, dam och barn.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article